Karia Yolu - İşletme Listesi

LİSTE GÜNCEL TUTULMAKTADIR
SON GÜNCELLEME KASIM 2023


*** TÜM İŞLETMELERE HİZMET ALMADAN ÖNCE FİYAT, MÜSAİTLİK DURUMU ve HİZMET İÇERİĞİ KONUSUNDA TEYİT ALMANIZI ÖNEMLE TAVSİYE EDERİZ.

GENEL ULAŞIM:  
Karia Yolu’nun Datça ve Bozburun rotalarına ulaşmanın en kolay yöntemi otobüs veya uçak. Otobüs ile Datça’ya göre daha sık araç bulabileceğiniz Marmaris Otogarı’na gelebilirsiniz.

Marmaris Otogarı’nda Marmaris’in tüm köylerine ve Datça’ya halk minibüsleri bulunuyor. Hareket saatlerini karekod olarak verdiğim Muğla Ulaşım Daire Başkanlığı’nın websitesinden sorgulayabilirsiniz.


Dalaman Havaalanından Marmaris’e uçak saatlerine bağlı olarak Havaş ve Muttaş (Muğla Belediyesi) otobüsleri bulunuyor. Kalkış saatleri tamamen Dalaman’a gelen uçaklara bağlı. Aynı otobüsler Marmaris Otogarı’ndan Dalaman’a da hareket ediyorlar. Marmaris’ten hareket saatlerini de Muğla Ulaşım Daire Başkanlığı’nın websitesinden sorgulayabilirsiniz.


Datça’ya ulaşım biraz daha zahmetli görülse de Kaş’ta olduğu gibi özel bir ulaşım firması önceden rezervasyon ile Dalaman Havaalanı’ndan Datça’ya ulaşımı sağlıyor. Aşağıda telefonlarını verdiğim “Mavi Transfer” adlı firmadan saatlerini ve Datça’dan havaalanına ulaşım saatlerini sorgulayabilirsiniz.


Mavi Transfer

Dalaman Ofis : +90-252-275 02 04, +90-542-801 48 00

Datça Ofis :+90-252-275 00 75, +90-542-801 48 00



Share this:

 
Copyright © Karia Yolu hakkında herşey: Rotalar, Rehber, Kitap, Harita, GPS. Designed by OddThemes | Distributed By Gooyaabi Templates